BSO de Triangel

De Triangel wordt per 1 januari 2021 een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar vroeg- en voorschoolse educatie, peuterbegeleiding/peuterspeelwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) samengaan en elkaar versterken in een multifunctioneel gebouw.

Kinderopvang Bambi zal binnen het nieuw te vormen IKC de Peuterplus en BSO organiseren. Deze opvang is toegankelijk voor kinderen van de Triangel maar ook voor kinderen die naar andere basisscholen (zullen) gaan. 

 

Buitenschoolse opvang De Triangel start per schooljaar 2020-2021

Vanaf 31 augustus 2020 start de Buitenschoolse opvang bij De Triangel. Van maandag tot en met vrijdag wordt er voor- en naschoolse opvang aangeboden in het schoolgebouw ‘Triangel Laag’ aan de Dalweg in Aalten. De BSO is geopend van 07:00 uur tot 08:30 uur en van 14:00 uur tot 18:30 uur. Op studiedagen en in de schoolvakanties is de BSO de hele dag open. Vervoer van- en naar de nieuwe BSO voor andere basisscholen in Aalten wordt kosteloos aangeboden door Bambi. Buitenschoolse opvang is er voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Kinderen van vier tot dertien jaar oud zijn verschillend, de invulling van de buitenschoolse opvang is dat daarom ook. Kinderen weten zelf wat ze willen en kijken daarom samen met hun leidster naar de invulling van hun BSO-moment. Ouders spreken vaste dagdelen af met Bambi of werken met een flexibele planning.

Zwem-BSO

Ook start vanaf 4 september weer een nieuwe groep kinderen op de Zwem-BSO. Iedere vrijdagmiddag gaan de kinderen met een pedagogisch medewerker van Bambi naar zwembad ’t Walfort en krijgen daar zwemles. Na de zwemles mogen ze nog even spelen op de BSO tot ze opgehaald worden. Hier zijn geen extra zwemleskosten aan verbonden (m.u.v. inschrijfgeld en diplomageld). Je betaalt dus alleen de opvangkosten. In 60 schoolweken behalen de kinderen hun A- en B-diploma.

Klik hieronder om je aan te melden voor jouw kindje(s) aan te melden voor BSO en/of de Zwem-BSO bij de Triangel.

 

 

Laatste Nieuws

Nieuwe BSO bij De Triangel

De Triangel wordt een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus. Klik hier om je aan te melden

Meer »