BSO Bambi in Lintelo

Buitenschoolse opvang De Boomhut is gevestigd in dezelfde ruimte als onze PeuterPlus-ruimtel 't Treintje, in basisschool CBS De Klimop. Een locatie gelegen in de basisschool zelf, waardoor kinderen meteen op hun plek zijn.  De ruimte binnen is sfeervol ingericht, met diverse speelhoekjes. Kinderen kunnen bezig gaan met activiteiten aangeboden door de pedagogisch medewerker, een spelletje te spellen of zichzelf even terug te trekken met een boekje bijvoorbeeld. Buiten is er volop ruimte en kunnen de kinderen op het schoolplein spelen.  Ook maken we (sportieve) uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, gaan we even een ijsje halen of gaan we naar de atletiekbaan of 't voetbalveld.

Kinderen van basisschool 't Warmelinck in IJzerlo en de Höve in de Heurne kunnen ook terecht op deze locatie. Zij worden opgehaald op hun school en gebracht naar onze locatie in Lintelo.

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na school.

Voor opvang op andere dan deze genoemde momenten kun je altijd even contact met ons opnemen. In overleg is veel mogelijk!

     

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »