BSO Bambi in Lintelo

Buitenschoolse opvang De Boomhut is gevestigd in dezelfde ruimte als onze PeuterPlus-ruimtel 't Treintje, in basisschool CBS De Klimop. Een locatie gelegen in de basisschool zelf, waardoor kinderen meteen op hun plek zijn.  De ruimte binnen is sfeervol ingericht, met diverse speelhoekjes. Kinderen kunnen bezig gaan met activiteiten aangeboden door de pedagogisch medewerker, een spelletje te spellen of zichzelf even terug te trekken met een boekje bijvoorbeeld. Buiten is er volop ruimte en kunnen de kinderen op het schoolplein spelen.  Ook maken we (sportieve) uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, gaan we even een ijsje halen of gaan we naar de atletiekbaan of 't voetbalveld.

Kinderen van basisschool 't Warmelinck in IJzerlo en de Höve in de Heurne kunnen ook terecht op deze locatie. Zij worden opgehaald op hun school en gebracht naar onze locatie in Lintelo.

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na school.

Voor opvang op andere dan deze genoemde momenten kun je altijd even contact met ons opnemen. In overleg is veel mogelijk!

     

Laatste Nieuws

Nieuwe BSO bij De Triangel

De Triangel wordt een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus. Klik hier om je aan te melden

Meer »