Bso De Daltons

Buitenschoolse opvang De Daltons is gevestigd in het pand van 't vroegere "Kleuterbastion" in Bredevoort.

Een locatie nabij de basisschool zelf, waardoor de kinderen meteen op hun plek zijn.  Kinderen worden opgehaald op 't Bastion door onze medewerkster. De ruimte binnen is sfeervol ingericht, met diverse speelhoekjes. Kinderen kunnen bezig gaan met activiteiten aangeboden door de pedagogisch medewerker, een spelletje te spellen of zichzelf even terug te trekken met een boekje bijvoorbeeld. Buiten is er volop ruimte en kunnen de kinderen op het schoolplein spelen. Ook maken we (sportieve) uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, gaan we even een boodschap of een ijsje halen of gaan we naar de sportkooi of naar de Slingeplas.

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag, dinsdag en donderdag: voor - en naschool.
Vrijdag na school van 11.45 - 14.30 uur.

Voor opvang op andere dan deze genoemde momenten kun je altijd even contact met ons opnemen. In overleg is veel mogelijk!


                    


 

Laatste Nieuws

Verhuizing van PP Doortje en BSO De Daltons

Per volgend schooljaar 2017/2018 gaan PeuterPlus Doortje en BSO De Daltons verhuizen naar een andere, gezamenlijke, locatie binnen Bredevoort. Fysiek zitten zij beiden dan dichtbij basisschool 't Bastion.

Discomiddag, met cocktails shaken en fruitspiesjes maken

Op dinsdag 13 oktober a.s. is er in IJzerlo, op 't Warmelinck een gezellige discomiddag voor alle kinderen van de basisschool.

Meer »