Bso De Daltons

Buitenschoolse opvang De Daltons is gevestigd in het pand van 't vroegere "Kleuterbastion" in Bredevoort.

Een locatie nabij de basisschool zelf, waardoor de kinderen meteen op hun plek zijn.  Kinderen worden opgehaald op 't Bastion door onze medewerkster. De ruimte binnen is sfeervol ingericht, met diverse speelhoekjes. Kinderen kunnen bezig gaan met activiteiten aangeboden door de pedagogisch medewerker, een spelletje te spellen of zichzelf even terug te trekken met een boekje bijvoorbeeld. Buiten is er volop ruimte en kunnen de kinderen op het schoolplein spelen. Ook maken we (sportieve) uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, gaan we even een boodschap of een ijsje halen of gaan we naar de sportkooi of naar de Slingeplas.

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag, dinsdag en donderdag: voor - en naschool.
Vrijdag na school van 11.45 - 14.30 uur.

Voor opvang op andere dan deze genoemde momenten kun je altijd even contact met ons opnemen. In overleg is veel mogelijk!


                    


 

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »