Bso Bambi in Lichtenvoorde

Onze buitenschoolse opvanglocatie is gevestigd aan de De Rode van Heeckerenstraat 26 in Lichtenvoorde, in een ruimte van de Frans ten Bosschool. Opvang is hier mogelijk van maandag t/m vrijdag, zowel voor- als naschool. Het voordeel van een locatie binnen de school zelf is dat kinderen meteen op de juiste plek zijn, ze hoeven niet na school nog met een taxi of ander vervoermiddel naar een Bso-ruimte gebracht te worden. Kinderen van andere basisscholen zijn ook van harte welkom. Wij halen hen, wanneer mogelijk, met eigen vervoer en medewerkers op.

De ruimte is sfeervol ingericht, met diverse speelhoekjes. Kinderen kunnen bezig gaan met aangeboden activiteiten door een pedagogisch medewerker, een spelletje spelen of zichzelf even terugtrekken met een boekje bijvoorbeeld. Buiten is er volop ruimte en kunnen de kinderen op 't schoolplein spelen. Ook maken we (sportieve) uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, gaan we even een ijsje halen of gaan we naar 't bos of een sportveld.

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag t/m vrijdag voor- en na school.


               

Laatste Nieuws

Nieuwe BSO bij De Triangel

De Triangel wordt een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus. Klik hier om je aan te melden

Meer »