BSO Bambi in Aalten

Buitenschoolse opvang UnieK is gevestigd aan de Vondelstraat 11-b, in de ruimte gelegen boven de ruimtes van ons kinderdagverblijf. Een locatie, gelegen pal naast basisschool UnieK (voorheen CBS De Broekhof), met mogelijkheden tot buitenspelen, het maken van uitstapjes etc, maar ook binnen volop activiteiten en mogelijkheden biedt. De ruimte is in twee delen gedeeld, waarbij het ene deel o.a. beschikt over een heus podium waarop de talenten hun kunsten mogen vertonen. De andere ruimte is sfeervol en huiselijk ingericht en beschikt o.a. over diverse spelletjes, knutselmateriaal en een digibord waarmee kinderen zich prima vermaken. Deze locatie is tevens de locatie van waaruit de zwemlessen onder BSO-tijd georganiseerd zijn.  

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag t/m vrijdag zowel voor- als naschool.


          


 

Laatste Nieuws

IKC UnieK presenteert nieuwe website

Op 1 maart heeft IKC UnieK uit Aalten haar nieuwe website gelanceerd. Bambi is binnen IKC UnieK verantwoordelijk voor de buitenschoolse- en kinderopvang.

Eerste Bambi-dag blijkt succes

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi waren uitgenodigd voor de eerste Bambi-dag op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten. Leren, plezier hebben en ontmoeten stonden centraal op deze feestelijke dag!

Meer »