BSO Bambi in Aalten

Buitenschoolse opvang UnieK is gevestigd aan de Vondelstraat 11-b, in de ruimte gelegen boven de ruimtes van ons kinderdagverblijf. Een locatie, gelegen pal naast basisschool UnieK (voorheen CBS De Broekhof), met mogelijkheden tot buitenspelen, het maken van uitstapjes etc, maar ook binnen volop activiteiten en mogelijkheden biedt. De ruimte is in twee delen gedeeld, waarbij het ene deel o.a. beschikt over een heus podium waarop de talenten hun kunsten mogen vertonen. De andere ruimte is sfeervol en huiselijk ingericht en beschikt o.a. over diverse spelletjes, knutselmateriaal en een digibord waarmee kinderen zich prima vermaken. Deze locatie is tevens de locatie van waaruit de zwemlessen onder BSO-tijd georganiseerd zijn.  

Uiteraard ben je van harte welkom om met je kind(eren) vrijblijvend te komen kijken om de sfeer te proeven en eventuele vragen te stellen aan de pedagogisch medewerker op de locatie.

De huidige openingstijden van deze BSO zijn:
Maandag t/m vrijdag zowel voor- als naschool.


          


 

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »