BSO Bambi - Wie wat waar

Wat is opvang op een buitenschoolse opvang?
Samen spelen, ontdekken, vriendschappen sluiten, na schooltijd je verhaal doen in een rustige, vertrouwde omgeving. Dat is wat we de kinderen van 4-13 jaar bieden op de buitenschoolse opvang. Op iedere locatie werken 1 of 2 vaste medewerksters.

Vestigingen op een viertal locaties
Onze buitenschoolse opvanglocaties bevinden zich op een viertal locaties in Aalten, Lintelo, Bredevoort en Lichtenvoorde:
 

Naam BSO Plaats Gevestigd in / nabij
BSO UnieK Aalten Basisschool IKC UnieK
BSO De Daltons Bredevoort Basisschool 't Bastion
BSO De Boomhut Lintelo/IJzerlo/De Heurne Basisschool CBS De Klimop
BSO BinnensteBuiten Lichtenvoorde Basisschool Frans ten Bosch


We halen ook kinderen op van andere basisscholen en brengen hen naar onze BSO locatie. 

Uitdagend, gezellig en leerzaam
Onze medewerksters bieden kinderen themagerichte activiteiten aan, waarbij kinderen zelf meedenken in het bedenken van het thema en de invulling ervan. Activiteiten op het gebied van sport en spel, knutselen, koken/bakken, drama en nog veel meer komen voorbij. Ook zijn er uitstapjes naar bijvoorbeeld een speeltuin, een sportvereniging etc. Veel kan, maar niets hoeft. We bieden graag een verlengstuk van thuis.

De ruimtes zijn gezellig en sfeervol ingericht en liggen in of pal naast de basisschool. Kinderen leren samen spelen, sluiten nieuwe vriendschappen buiten hun eigen klas om, leren van de activiteiten en van elkaar.

Zwemlessen & sportcoach
Uniek in de regio is dat kinderen bij ons zwemlessen kunnen volgen onder buitenschoolse opvangtijd, zonder dat ouders daar extra voor hoeven te betalen. Kinderen volgen de zwemlessen bij zwembad 't Walfort. Een medewerkster van Bambi is tijdens de les aanwezig als aanspreekpunt en zorgt voor het vervoer van de kinderen heen en terug naar het zwembad. 

Judith Somsen is sportcoach bij Bambi en bezoekt periodiek alle afzonderlijke BSO-locaties om met kinderen sport- en spelactiviteiten te doen. Jaarlijks passeren diverse beweegactiviteiten, waarbij de kinderen een stem hebben in het bedenken van het thema.

            

Laatste Nieuws

Verhuizing van PP Doortje en BSO De Daltons

Per volgend schooljaar 2017/2018 gaan PeuterPlus Doortje en BSO De Daltons verhuizen naar een andere, gezamenlijke, locatie binnen Bredevoort. Fysiek zitten zij beiden dan dichtbij basisschool 't Bastion.

Discomiddag, met cocktails shaken en fruitspiesjes maken

Op dinsdag 13 oktober a.s. is er in IJzerlo, op 't Warmelinck een gezellige discomiddag voor alle kinderen van de basisschool.

Meer »