BSO Bambi - Zwemdiploma's halen bij de BSO

Bij de BSO je zwemdiploma's halen
Leren zwemmen is belangrijk voor kinderen. Ouders zijn echter veel tijd kwijt aan brengen, halen en wachten in het zwembad. Deze zorg nemen we graag uit je handen. Geef je kind daarom op voor zwemles onder BSO-tijd!

Waarom kiezen voor de zwem-bso?

  • Leuk voor kinderen, makkelijk voor ouders
  • Geen gehaast en geregel meer voor ouders en kinderen
  • Bespaar kosten; de zwemles is inbegrepen bij de opvang en door het recht op kinderopvangtoeslag kan dit voordelig zijn
  • Je mist niets: vorderingen van je kind volg je online en via kijklessen
  • Vaste medewerkster van Bambi aanwezig tijdens de lessen

 

Hoe werkt het?
Kinderen worden door de medewerkster bij school opgehaald, zij gaat met hen naar het zwembad en helpt ze met omkleden. Tijdens de les blijft ze erbij als aanspreekpunt voor je kind en om een goede overdracht te kunnen doen bij het ophalen. Na de les brengt ze alle kinderen weer naar de BSO, alwaar ze nog lekker samen kunnen spelen of kunnen uitrusten van de middag. Onder BSO-tijd zwemt jouw kind voor zowel zwemdiploma A als B. Ouders volgen de vorderingen via een online volgsysteem en periodieke kijklessen. Ouders krijgen een factuur voor de opvang, zwemles is inbegrepen en wordt niet extra berekend (m.u.v. inschrijfgeld en diplomageld).
 

                          
 

Samenwerking met zwembad 't Walfort

De zwemlessen worden verzorgd door een gekwalificeerde instructeur van de NLG. De zwemlessen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de Nationale Raad Zwemdiploma`s (NZR) en staan in het teken van het vrolijke zeepaardje Joepie. De medewerkers van NLG beschikken allemaal over een Verklaring Omtrent het Gedrag.


                                        

Laatste Nieuws

Nieuwe BSO bij De Triangel

De Triangel wordt een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus. Klik hier om je aan te melden

Meer »